Pružanje zaštite i nadzor pristupa u poslovnom okruženju

Zaštita osjetljivih poslovnih informacija je od najveće važnosti. Iz tog razloga, poslovne zgrade i poslovna okruženja zahtijevaju visoku razinu sigurnosti.

Sigurnosna rješenja za ured koja uključuju zaštitna vrata kao i fizičku i logičku kontrolu pristupa moraju biti fleksibilna zbog protoka ljudi s različitim dozvolama pristupa tijekom dana kao i mogućnosti sigurnog izlaza u slučaju opasnosti.

Velike globalne korporacije mogu zahtijevati globalnu kontrolu pristupa za sve prostore, kojom se može udaljeno upravljati.

Postoji također potreba za udobnošću i jednostavnošću korištenja za zaposlenike koji provode dane u uredu – sistemi kontrole pristupa to omogućuju.

Glavna područja u kojima ASSA ABLOY može ponuditi integrirana rješenja:

Glavni ulazi: automatska klizna, kružna ili mimokretna vrata koja mogu apsorbirati visoku razinu prometa kombinirana sa sistemima elektroničke kontrole pristupa omogućuju udaljeni nadzor sa središnje lokacije kako bi se osigurao pristup objektu samo ovlaštenom osoblju i kontrolirao pristup posjetitelja u svako doba.
Uredske prostorije: sigurnosna vrata i oprema kombinirana s rješenjima za kontrolu pristupa uz korištenje pametnih kartica osiguravaju zaštitu informacija i drugih vrijednosti.
Prostori za konferencije: rješenja za kontrolu pristupa korištenjem pametnih kartica i čitača integriranih sa sigurnosnim vratima koja su opremljena elektromehaničkim bravama onemogućuju pristup neovlaštenom osoblju tijekom važnih sastanaka i konferencija.
Zaštita imovine: inteligentni ormarići za ključeve i ormarići s bravom lako integrirani u šira rješenja kontrole pristupa pružaju dodatnu zaštitu putem zapisa o pristupu, obilježavanja i dovođenja u vezu korisnika s najvažnijom imovinom objekta, u realnom vremenu.
Izlazi u slučaju opasnosti: rješenja za brzi izlaz podrazumijevaju lagan i siguran izlaz, uključuju prikladna protupožarna vrata i sisteme izlaza u slučaju panike. Takvi izlazi štite ljude i imovinu za vrijeme iznenadne opasnosti a istodobno cijelo vrijeme onemogućavaju pristup izvana.