Kućne brave i sigurnosni sustavi

Brave i sigurnosni sustavi za individualne domove i stambene zgrade moraju pružati zaštitu od provala i krađa i istovremeno biti pouzdane i primjerene korisnicima.

Od ulaznih zaštitnih vrata s tradicionalnim mehaničkim bravama i cilindrima do najmodernijih digitalnih brava i cilindara upravljanim motorima, sigurnosna rješenja za stambene objekte trebaju biti prilagođena individualnim potrebama za sigurnošću, zaštitom i lakoćom korištenja. Takva rješenja mogu uključivati CCTV i alarmne uređaje.

Glavna područja u kojima ASSA ABLOY može pružiti integrirano rješenje:

Ulazna vrata: elektromehanička rješenja zatvaranja i digitalne brave za vrata pružaju zaštitu ulaza privatnih domova. Za stambene zgrade, sustav kontrole pristupa uz uporabu pametnih kartica pojačava zaštitu protiv uljeza dok dozvoljava ulaz osoblja za održavanje, u predviđeno vrijeme.
Garažna vrata: garaže se mogu zaštititi uporabom mehaničkih i elektromehaničkih brava i alarma koje je jednostavno postaviti i koristiti. Za stambene zgrade, sustav kontrole pristupa uz pomoć čitača i oznaka dozvoljava stanarima ulaz dok je uljezima ulaz onemogućen.
Prozori: digitalna i mehanička rješenja zatvaranja prozora omogućuju dodatnu zaštitu privatnim domovima i mogu se prilagoditi svim vrstama prozora.
Alarmni sustavi: žičani i bežični alarmi mogu se montirati na vrata i prozore kako bi osigurali potpunu zaštitu privatnih domova.
Ostala područja: lokoti pružaju dodatnu zaštitu u kući, od ormarića za alat u garaži do vrtne kućice, držeći djecu podalje od opasnih područja i štiteći imovinu i objekt od krađe.