Integrirana sigurnosna rješenja u maloprodaji

Sigurnosna rješenja u maloprodaji trebaju poboljšati iskustvo kupovine.

Kupac je primarni fokus trgovina i robnih kuća. Dobra usluga podrazumijeva iznimnu dostupnost i lak pristup a u isto vrijeme štiti od krađe i pristupa nepozvanim osobama.

Sigurnosna rješenja za otvaranje vrata i sustavi evakuacije moraju biti dovoljno robusni kako bi gust pješački promet i brza izmjena roba bila moguća u svako doba. Rješenja za kontrolu pristupa omogućuju nadzor i ograničavaju pristup tehničkim i uslužnim područjima objekata.

Glavna područja u kojima ASSA ABLOY može pružiti integrirano rješenje:

Glavni ulaz: automatska klizna, kružna i mimokretna vrata čine ulaz u dućan privlačnim, odaju dobrodošlicu i mogu absorbirati visoku razinu prometa te osigurati lagan pristup svim kupcima.
Prostor za osoblje: mehaničke brave u prostorima za osoblje smanjuju prijetnju ulaska neovlaštenih osoba, a rješenja kontrole pristupa i zaštitne identifikacije kojom se upravlja na daljinu omogućuju pristup svim zaposlenicima, uključujući honorarne zaposlenike,
Utovar i skladišta: rješenja kontrole pristupa i zaštite identiteta omogućuju ovlaštenom osoblju pristup ograničenim područjima koja sadrže robu i proizvode i dopušta vođenje evidencije pristupa inventaru. Također mogu dozvoliti primanje dostava poslije radnog vremena davanjem pristupa dobavljaču zaključanim vratima koja se mogu otvoriti kako bi se dostavila roba dok je pristup ostatku objekta zabranjen.