Opsežni zaštitni sustavi za državne objekte

Državni objekti imaju veliku potrebu za fleksibilnim sigurnosnim rješenjima.

Od ureda, centara za trening i površina za vježbanje do strogo čuvanih objekata, pouzdana vrata i sistemi su neophodni u okruženju visoke sigurnosti. Sve, od mehaničkih brava i opreme za vrata do elektroničkih rješenja poput alarma i sistema kontrole pristupa mora djelovati kao cjelina kojom se lako upravlja.

Glavna područja u kojima ASSA ABLOY može ponuditi integrirana rješenja:

Zaštita sigurnosnog perimetra: sistemi kontrole pristupa omogućavaju udaljen nadzor objekata sa središnje lokacije i kontrolu pristupa svih posjetitelja.
Glavni ulazi: automatska klizna, kružna i mimokretna vrata koja mogu apsorbirati visoku razinu prometa kombinirana s sistemima elektroničke kontrole pristupa koji omogućuju udaljeni nadzor sa središnje lokacije kako bi se osigurala kontrola pristupa posjetitelja u određeno vrijeme dana.
Administrativna područja: čvrsti i izdržljivi specijalizirani proizvodi poput sistema generalnog ključa i sistema za kontrolu pristupa kao i visoko sigurne cilindar brave i lokoti spriječavaju neautorizirani fizički pristup mrežama i informacijama.
Zaštita imovine: inteligentni ormarići za ključeve i ormarići s bravom lako integrirani u šira rješenja kontrole pristupa pružaju dodatnu zaštitu putem zapisa o pristupu, obilježavanja i dovođenja u vezu korisnika s najvažnijom imovinom objekta, u realnom vremenu.
Izlazi u slučaju opasnosti: rješenja za brzi izlaz podrazumijevaju lagan i siguran izlaz, uključuju prikladna protupožarna vrata i sisteme izlaza u slučaju panike. Takvi izlazi štite ljude i imovinu za vrijeme iznenadne opasnosti a istodobno cijelo vrijeme onemogućavaju pristup izvana.