ABLOY® ACTIVE - Antibakterijska kvaka za vrata

Kontaktne površine na vratima prikladno su mjesto za širenje štetnih bakterija putem fizičkog kontakta. Posebno dizajnirano ABLOY ACTIVE rješenje učinkovito uništava bakterije zahvaljujući antimikrobnim svojstvima srebra. Naš jedinstveni ACTIVE premaz je standardna značajka na svim bojanim kvakama, a idealan je za kućna vrata ali i javna mjesta.

Obitelj ACTIVE proizvoda ima novog, još izdržljivijeg člana

Obitelj ACTIVE proizvoda je proširena s novim prozirno lakiranim premazom koji je standard u poliranim i brušenim mesing proizvodima. Novi lak je razvijen kako bi podnio još teže korištenje.

Uštedite na troškovima, ulažite u socijalnu dobrobit

Naše ACTIVE rješenje je učinkovit i jednostavan način poboljšanja higijenskih standarda kod kuće i na mjestima koja koriste velike količine ljudi, kao što su škole, bolnice i uredi. Smanjenje broja infekcija dovest će do manje izostanaka zbog bolesti, manje bolničkih dana i nižih troškova liječenja.

Prirodno moćno srebro

ACTIVE premaz je antimikroban zbog sadržavanja čestica srebra čija anti-bakterijska svojstva su poznata stoljećima. ACTIVE otopina uništava 99% štetnih bakterija* i ostaje antimikrobna i higijenska uz redovito čišćenje. (*BioCote)

HygTech Savez

Mi smo dio HygTech Saveza i naš zajednički cilj je razvoj pojedinačnih antimikrobnih proizvoda i rješenja vezanih za upravljanje higijenom. Tvrtke u Savezu uvjerene su da će izgradnja tehnoloških rješenja i opreme razvijenih za upravljanje higijenom omogućiti znatno smanjenje stopa bolničkih infekcija i drugih bolesti koje se prenose putem kontakta.