Održivost kroz lanac vrijednosti

ASSA ABLOY poboljšava učinkovitost svog lanca vrijednosti kroz smanjenje proizvodnih troškova u područjima poput optimizacije proizvodnih komponenata i smanjenje otpada u svim etapama proizvodnog ciklusa.

Inovacije

Novi proizvodi se procjenjuju iz perspektive životnog ciklusa proizvoda. Mnogi nedavno razvijeni proizvodi štede energiju kao rezultat poboljšane izolacije i inteligentne kontrole različitih rješenja za otvaranje vrata.

Nabava

Dobavljači Grupe se procjenjuju iz perspektive održivosti. Dobavljači koji ne uspiju udovoljiti zahtjevima Grupe, koji uključuju usklađenost s Kodeksom ponašanja ASSA ABLOY Grupe, zamoljeni su poboljšati se ili će biti postupno povućeni iz procesa nabave.

Proizvodnja

Proizvodnja proizvoda Grupe treba biti sigurna i s minimalnim utjecajem na okoliš. Opasni procesi se postupno ukidaju i zamjenjuju ekološki prihvatljivim alternativama.

Prisutnost na tržištu

ASSA ABLOY poštuje zakone i propise koji reguliraju poslovnu etiku u zemljama u kojima posluje i zahtijeva od svih partnera da se ponašaju isto.

Klijenti

Ambicija ASSA ABLOY-a je opskrba klijenata visoko kvalitetnim proizvodima koji zadovoljavaju potrebe klijenata, imaju dugi vijek trajanja i proizvedeni su uz minimalan utrošak resursa i minimalan utjecaj na okoliš tijekom njihovog životnog ciklusa.