Inovacije

Inovacija je osnova budućeg rasta. Kao globalni predvodnik u rješenjima otvaranja vrata, ASSA ABLOY također želi biti jedna od najinovativnijih kompanija.

Inovacija je dio pozadine i povijesti ASSA ABLOY-a. Od 2005. godine, povećali smo investicije u istraživanje i razvoj za 130 % i povećali broj inženjera za dizajn proizvoda na 1400.

Prodaja proizvoda lansiranih u zadnje tri godine čini gotovo 30% ukupne prodaje, dok se prodaja elektromehaničkih proizvoda, uključujući sustave automatskog ulaza, povećala s 20 na 49% prodaje Grupe od 2000. godine.

Kao rezultat, drugi put za redom, ASSA ABLOY je bila na Forbesovoj listi '100 najinovativnijih kompanija na svijetu', na 78. mjestu 2013. godine i 93. mjestu 2014. godine.

S dva desetljeća iskustva, ASSA ABLOY nastavlja voditi u razvoju sigurnosne industrije, uvodeći održiva, sigurna i pouzdana rješenja.

Održivi proizvodi i procesi su učinkovitiji u uporabi resursa. ASSA ABLOY može smanjiti troškove i stvoriti vrijednost za samu Grupu kao i za kupce, čineći održivost sastavnim dijelom procesa inovacije proizvoda.

Sve potrebno je učinjeno kako bi se osiguralo da novo dizajnirani proizvodi budu energetski što učinkovitiji. Naš cilj je razvijati koncepte novih proizvoda koji rješavaju probleme kupaca i donose im novu vrijednost, na temelju održivih rješenja i procesa.

Inicijative poput "Future Lab" inovacijskog inkubatora ASSA ABLOY Grupe omogućavaju svim relevantnim interesnim grupama interakciju i diskusiju s ekspertima o sigurnosnim trendovima i utjecaj na razvoj proizvoda.