SMARTair® Vjerodajnice

Podrška za RFID tehnologiju je sveobuhvatna. SMARTair uz mogućnost otvaranja vrata s virtualnim ključevima pohranjenim na pametnom telefonu nudi i širok izbor prikladnih vjerodajnica.

SMARTair akreditivi su fleksibilniji i isplativiji od mehaničkih tipki. Šifrirane SMARTair vjerodajnice dostupne su za sve standardne sigurne RFID tehnologije - HID iCLASS®, MIFARE® Classic ili DESFire® i SKIDATA. Podržane su više vrsta vjerodajnica, uključujući kartice, privjeske, narukvice i naljepnice. Ovo omogućava korisnicima vaše zgrade da nose vjerodajnice u najpovoljnijem formatu za njih.

Ista vjerodajnica SMARTair lako se može programirati za uporabu s prodajnim automatima, sustavima zajma za studentske knjižnice, kantinom za osoblje i drugim. Pisači kartica mogu prilagoditi vaše pametne kartice s markom tvrtke ili druge organizacije.

Osim toga, SMARTair nudi inovativna rješenja za sigurno otvaranje vrata pomoću pametnog telefona. Pomoću pametnog mobilnog rješenja Openow iz SMARTair, možete svoj pametni telefon pretvoriti u virtualni ključ. Uživajte u udobnosti upravljanja svime na svom telefonu, bez potrebe da posjetite sabirno mjesto da biste prikupili pristupnu karticu ili vjerodajnicu.

Aplikacija za daljinsko otvaranje TESA SMARTair omogućuje upraviteljima objekata i sigurnosti da daljinsko otvaraju vrata s bilo kojeg mjesta. 

Stupite u kontakt sa SMARTair stručnjakom