SMARTair® Softver za upravljanje

Za najbolju fleksibilnost pristupa, SMARTair TS1000 softver omogućuje administriranje sustava s bilo kojeg uređaja. Upravljajte izvanmrežno, Ažurirajte na kartici i mrežnim uređajima unutar iste instalacije i jednog sučelja.

Softver SMARTair TS1000 najintuitivniji je softver za upravljanja na tržištu. Donosi fleksibilnost i - ako je potrebno - kontrolu u stvarnom vremenu na bilo kojoj instalaciji. Jednostavna nadogradivost, jezgra SMARTair filozofije, nalazi se u srcu vašeg korisničkog iskustva TS1000.

SMARTair TS1000 stavlja upravljačima potpunu kontrolu nad svim pristupom iz jedne točke. Njegova sigurna arhitektura klijent-poslužitelj s web uslugama omogućuje upravljanje sustavom s gotovo bilo kojeg uređaja - računala, tableta ili pametnog telefona - s više točaka. Nema potrebe da menadžeri ostanu fizički na lokaciji i nema softvera koje bi klijenti trebali instalirati.

Pomoću softvera SMARTair TS1000, upravitelji objekata i sigurnosti mogu se odlučiti za upravljanje pravima pristupa s vremenskim rasporedima za različite grupe korisnika. Sustav nudi stalnu fleksibilnost, lako uključuje nova vrata, nove korisnike i dozvole, kalendare i vremenske zone. Može se razdvojiti do 30 zasebnih rasporeda.

Pomoću softvera SMARTair TS1000 jednostavno možete kombinirati različite sustave upravljanja unutar jedne instalacije. Na primjer, perimetarska vrata opremljena su Bežičnom mrežnom funkcionalnošću, dok mnogim unutarnjim vratima upravlja Ažuriranje na karticu. Sve to kontrolira jednostavno softversko sučelje.

TS1000 nudi i mogućnost brze nadogradnje sa izvanmrežne na Ažuriranje na kartici ili bežičnom mrežnom upravljanju. Vaše je ulaganje za budućnost jer softver SMARTair nadograđuje umjesto vas.

Osim sigurnosti i dizajna, SMARTair uređaji također pružaju pogodnost za svakog korisnika.
Svaki se uređaj otvara putem standardnog RFID-a, PIN koda ili kombinacije oba.

Svi SMARTair uređaji se otključavaju s mobilnom aplikacijom Openow. Rade s bilo kojom opcijom upravljanja sustavom: Samostalno, Izvanmrežno, Ažuriranje na kartici ili Bežično mrežno.

Stupite u kontakt sa SMARTair stručnjakom