SMARTair® - sustav kontrole pristupa s više vjerodajnica

Elektroničke brave pružaju napredno, jednostavno upravljanje kontrolom pristupa - s više vjerodajnica.

Sustav upravljanja bežičnim pristupom SMARTair izgrađen je oko tri glavna elementa.

Pomoću intuitivnog softvera za upravljanje voditelji objekata kontroliraju, identificiraju i ažuriraju točno tko može otvoriti sva vrata. Oni dobivaju trenutni pregled sigurnosnog stanja svoje lokacije. Korisničko sučelje dostupno je s gotovo bilo kojeg standardnog računala, tableta ili pametnog telefona. Nadalje, mobilno rješenje Openow omogućuje slanje, opoziv i ažuriranje virtualnih ključeva putem zraka u nekoliko sekundi.

Postoje SMARTair brave i drugi uređaji koji osiguravaju gotovo svaki ulaz u svim tipovima zgrada. Naši štitovi i cilindri odgovaraju raznim unutarnjim i vanjskim vratima. Zidni čitači kontroliraju pristup dizalima, ulaznim vratima s velikim prometom i parkiralištima. Brave kabineta osiguravaju sigurnost dokumenata ili lijekova te ih se u potpunosti nadzire unutar glavne platforme za kontrolu pristupa. Više tehničkih podataka o proizvodu dostupno je u katalogu proizvoda SMARTair.

SMARTair također pruža korisnicima tip vjerodajnica, tako da mogu sigurno otvoriti vrata pomoću privjeska ili mobilnog telefona, kao i standardnom ​​elektroničkom ključ-karticom. Izgubljeni ili ukradeni ključevi više ne predstavljaju problem, jer se ove sigurne elektroničke vjerodajnice mogu odmah poništiti ili ponovo izdati. Korisnici SMARTair sustava kontrole pristupa mogu otvoriti vrata svojim mobilnim telefonom i aplikacijom Openow, pretvarajući svoj pametni telefon u siguran virtualni ključ. 

Otkrijte prednosti SMARTair sustava kontrole pristupa

Kontrola pristupa u stvarnom vremenu

Što se upravo sada događa u vašim prostorijama? Radeći zajedno, SMARTair-ov intuitivni softver za kontrolu pristupa i bežični ulazni sustav pružaju detaljan sigurnosni pregled zgrade: tko ulazi, gdje i kada. Sa sustavom kontrole pristupa SMARTair i dalje ostajete u kontroli u stvarnom vremenu.

Saznajte više>> 

Upravljanje ključevima i korisnicima uz štednju vremena

Budući da SMARTair ima portfelj prilagođenih rješenja, možete odabrati sustav koji vam je potreban za upravljanje pristupom uz minimalnu gnjavažu. Lako je stvoriti raspored vremena i kalendar dozvola za različite grupe korisnika pomoću intuitivnog softvera. Dakle, u slučaju da izvršni direktor izgubi ključ-karticu, jednostavno je otkaže i sigurno i trenutačno zamijeni. Ako je čistačima dozvoljen pristup samo nakon radnog vremena, SMARTair elektroničke brave mogu se nositi s tim. Ako se tim preseli u obližnji ured, lako će masovno promijeniti svoja prava pristupa.

Saznajte više>> 

Moderno, mobilno rješenje za vaše prostore

SMARTair mobilna rješenja omogućuju administratorima sigurnosti mogućnost da otvaraju elektroničke brave na daljinu - s dlana s bilo kojeg mjesta. Pomoću naše Bluetooth aplikacije Openow korisnici na lokaciji primaju virtualne ključeve na pametnom telefonu, tako da nema potrebe posjetiti  sigurnosni ured da biste ažurirali svoje vjerodajnice.

Saznajte više >> 

Intuitivni softver za jednostavno upravljanje objektima

Softver za upravljanje u srcu SMARTair sustava kontrole pristupa je moćan ali vrlo jednostavan alat. Omogućuje administratorima sigurnosti da programiraju posebna odobrenja vremenskog pristupa za svakog korisnika, upravljaju s više rasporeda i dobivaju tragove revizije iz svake elektroničke brave.

Saznajte više >> 

Robusni uređaji s modernim dizajnom

Kao i elektroničke brave, cilindri, štitovi i zidni čitači, SMARTair ima razne uređaje za bežični pristup kontroli ormara, dizala, automata i ormarića. Odgovaraju svim vrstama vrata i pristupnih točaka, a dovoljno su atraktivne za moderne prostore i modernu arhitekturu.

Saznajte više >> 

Prilagođeno rješenje za vaše specifične potrebe

Razvijamo pouzdane proizvode za bežični pristup vratima koji se bave mnogim specijaliziranim sektorima. SMARTair je implementiran u bolnicama, sveučilištima, uredskim zgradama, nacionalnim parkovima, laboratorijima, knjižnicama i mnogo, mnogo više.  

Saznajte više >>

Vrijeme je za razgovor!

Povežite se sa našim ekspertima koji će vam pomoći:

  • Povećati razinu sigurnosti i poboljšati tijek rada
  • Smanjiti kapitalne izdatke i operativne troškove
  • Otkriti nove mogućnosti povrata ulaganja

Kontaktirajte nas