Incedo Business softver

Jednostavno Incedo sučelje za upravljanje uredskim i radnim prostorom uz sigurnosni hardver i softver iz jednog okruženja

Incedo Business pomaže vam da se suočite s izazovom osiguranja ureda ili komercijalnog prostora.

Ako vam je potreban bolji nadzor tko i gdje se kreće unutar vaše zgrade, nakon što u nju uđe, Incedo Business je pravi izbor za vaše upravljanje sigurnošću. Brzo ćete znati tko se kretao gdje i kada, te će vam omogućiti optimizaciju korištenja uredskog prostora.

U uredima u kojima još vlada mehanička sigurnost putem ključa, Incedo Business pomaže vam da prijeđete na digitalne vjerodajnice, tako da možete bolje upravljati kretanjem ljudi u i oko ureda.

Zašto odabrati Incedo softver za upravljanje?

Incedo je fleksibilna, modularna platforma koja se brine o sigurnosti u svim prostorijama.

Dizajnirana je za besprijekornu interoperabilnost, što olakšava samu integraciju. Incedo radi s postojećim i/ili novim sustavima kontrole pristupa; s žičanim i bežičnim hardverom za zaključavanje iz cijelog nagrađivanog asortimana ASSA ABLOY; uređajima za online ili offline pristup; vjerodajnicama i "virtualnim ključevima" pametnih telefona; i rješenjima pametnih zgrada pažljivo odabranih partnera.

To je otvorena platforma spremna za budućnost koja se razvija s vašim poslovanjem. Na koji god način se vaša sigurnost treba promjeniti, Incedo će slijediti promjenu zajedno s vama.

Uskoro ćemo razviti pametna softverska rješenja koja su prilagođena specifičnim potrebama većeg broja industrija i scenarija. Ako upravljate sigurnošću škola i sveučilišta, zdravstvenim okruženjem, državnim zgradama, javnim institucijama ili butik-hotelima, uskoro će postojati Incedo rješenje dizajnirano posebno za vas.

Zašto mi treba Incedo Business?

  • Pojednostavnjuje dnevne zadatke uredske sigurnosti
  • Uštedi vrijeme i povećajte učinkovitost
  • Prati kretanje kroz lokaciju
  • Kontrolira sve putem jedne platforme
  • Kompatibilan je sa sustavom Lite, Plus i Cloud


Gdje mogu implementirati Incedo Business?

  • Uredi, uključujući fleksibilne radne prostore
  • Ured za mješovitu uporabu / poslovne zgrade
  • Mala, srednja ili velika poduzeća