ASSA ABLOY Incedo: Softver specifičan za sektor

Pokrenite Incedo platformu za kontrolu pristupa sa softverom osmišljenim za suočavanje s izazovima vaše industrije ili sektora

Budući da su nas desetljeća iskustva u izgradnji sigurnosti naučila da ne postoji unificirano rješenje, stvorili smo paket Incedo softvera prilagođenog za korištenje u različitim sektorima i situacijama.

Naša Incedo softverska rješenja za sektore pokreću se nativno s vašim Incedo sustavom kako bi omogućila jednostavno upravljanje svim sigurnosnim hardverom i softverom u jednom okruženju. Brzo ćete steći veću kontrolu nad time tko ulazi i tko se kreće oko vaših zgrada, te ujedno ojačati usklađenost.

Posebni izazovi u vašem sektoru riješeni su prilagođenim rješenjima koja su brza, intuitivna, i gdje je to moguće, automatizirana. Gubljenje vremena i duplicirani rad postaje stvar prošlosti.

Uz svoj Incedo softver, možete birati iz široke palete nagrađivanih ASSA ABLOY hardvera; najnovijih sigurnih Seos vjerodajnica i rješenja za sigurnost ali i rješenja za pametne zgrade drugih proizvođača koji su certificirani Incedo partneri.