ASSA ABLOY Incedo: Softver specifičan za sektor

Pokrenite Incedo platformu za kontrolu pristupa sa softverom osmišljenim za suočavanje s izazovima vaše industrije ili sektora

Budući da su nas desetljeća iskustva u osiguravanju sigurnosti naučila da ne postoji unificirano rješenje, stvorili smo paket Incedo softvera prilagođenog za korištenje u različitim sektorima i situacijama.

Naša Incedo softverska rješenja za sektore pokreću se zajedno s vašim Incedo sustavom kako bi omogućilo jednostavno upravljanje svim hardverom i softverom unutar jednog okruženja. Brzo ćete steći veću kontrolu nad time tko ulazi i tko se kreće oko vaših zgrada, te ujedno ojačati usklađenost.

Posebni izazovi u vašem sektoru riješeni su prilagođenim rješenjima koja su brza, intuitivna, te, gdje je to moguće, automatizirana. Gubljenje vremena i duplicirani rad postaje stvar prošlosti.

Uz svoj Incedo softver, možete birati iz široke palete nagrađivanih ASSA ABLOY hardvera; najnovijih sigurnih Seos vjerodajnica, i rješenja za sigurnost ali i rješenja za pametne zgrade drugih proizvođača koji su certificirani Incedo partneri.

Uskoro ćemo dodati još veći broj specifičnih softverskih riješenja

Objavit ćemo pametna softverska rješenja osmišljena za upravljanje sigurnošću u obrazovanju, zdravstvenoj skrbi, javnim zgradama, malim /srednjim hotelima i drugim sektorima.