ASSA ABLOY Incedo: Upravljanje sustavom

Odaberite između tri opcije upravljanja sustavom; prva koju lansiramo je Lite a uskoro će biti dostupne Plus i Cloud opcije, koje vam nude još veće mogućnosti upravljanja vašim prostorijama.

Incedo sigurnosni ekosustav dolazi s raznim mogućnostima upravljanja, omogućujući vam prilagodbu Incedo sustava vašim specifičnim sigurnosnim potrebama i potrebama kontrole pristupa.

Incedo sustav upravljanja strogo nadzire sigurnosne zadatake u stvarnom vremenu. Nove brave i druga rješenja jednostavno se nadodaju, nudeći besprijekornu integraciju svih sigurnosnih funkcija.

Sve tri opcije Incedo upravljanja sustavom - Lite, Plus i Cloud — jednostavne su za instalaciju i potpuno su fleksibilne. Sustav je skalabilan, što omogućava nadogradnju Incedo sustava kad god se sigurnosni zahtjevi na vašoj lokaciji promjenili.

Kako da se vaš svijet kreće, cijela Incedo platforma se kreće s vama.

Incedo Lite

Upravljajte svojim cjelokupnim sigurnosnim rješenjem softvera i hardvera unutar jednog okruženja. Ova platforma je bogata funkcijama i jednostavna je za postavljanje i upravljanje s računala, i sve zajedno radi besprijekorno.

Incedo plus

Nadogradite Incedo Lite s dodanim funkcijama i značajkama kontrole pristupa. Upravljajte s više lokacija i uživajte u besprijekornoj integraciji sa sigurnosnim proizvodima i uslugama drugih proizvođača.

Incedo Cloud

Nadogradite Incedo Plus kako biste upravljali svim vašim potrebama uz cloud sigurnost. Uz Inedo Cloud upravljanje sustavom, možete pristupiti vašem Incedo sustavu bilo kada s bilo kojeg pametnog uređaja. Incedo Cloud dolazi uskoro.