Code Handle® - Zaštitite svoje privatne ulaze u javnim prostorima ručkom s PIN zaključavanjem

PIN funkcija ugrađena je u samu ručku te je diskretna i jednostavna za montažu samo zamjenom postojeće ručke/kvake. Njezina jednostavnost pridonosi većoj sigurnosti uz minimalan napor.

Code Handle® se može koristiti u komercijalnim i stambenim zgradama. To je jednostavan, praktičan princip zaključavanja pogodan za većinu unutarnjih vrata kako bi odvojili privatne sobe od javnih površina. Pristup je jednostavan putem PIN koda u raznim varijantama tako da možete generirati razne kodove.

Code Handle® je idealan za retrofit instalacije, radi na baterije tako da nema potrebe za ožičavanjem. Dolazi u lijevoj i desnoj verziji otvaranja i odgovara većini vrata.

Moderna ručka estetski je privlačna i praktična za privatne prostore u javnim zgradama te je idealno rješenje za liječničke ordinacije, odvjetničke urede, zajedničke uredske objekte, zgrade javne uprave, škole i stambene zgrade.

Više tehničkih detalja možete pronaći u Code handle specifikacijama proizvoda.

Otkrijte prednosti Code Handle®, ručke s PIN zaključavanjem

Moderan dizajn; jednostavno i sigurno

Code Handle® nudi jednostavno rješenje za održavanje privatnih soba privatnim, čime se dozvoljava pristup samo onima kojima se to omogućuje. Postavka PIN koda omogućuje vam da zadržite kontrolu nad osobama koje imaju pristup, posebno kada želite zadržati predmete podalje od javnosti, kao što su opasni materijali u bolnicama ili važne knjige u knjižnicama.

Zaštitite privatne ulaze u javnim prostorima

Osigurajte da područje ostane zaštičeno samo za osoblje koje ga treba, a uz automatsko zaključavanje, soba ostaje zaključana bez potrebe da se ponovno unese PIN kod prilikom odlaska. Ne zahtijeva nikakve promjene na vratima i ima niske troškove održavanja uz životni vijek baterije do 30.000 ciklusa.

Želite li jednostavnije kontrolirati pristup privatnim sobama na javnim mjestima?


Kliknite ispod da biste preuzeli naš letak i pronašli više detalja.

 

 

Preuzmite letak

Vrijeme je za razgovor!

Povežite se s našim stručnjacima koji će vam pomoći:

  • Povećati razinu sigurnosti i poboljšati tijek rada
  • Smanjiti kapitalne izdatke i operativne troškove
  • Otkriti nove mogućnosti povrata ulaganja

Poveži me sa stručnjakom