CLIQ® Web Manager Remote & CLIQ® Connect

Za srednja i velika poduzeća - upravljanje pravima pristupa udaljenim lokacijama i korisnicima u bilo koje vrijeme i bilo gdje.

Značajka Remote snažni je dodatak CLIQ Web Manageru koji omogućava administratoru dodijeliti ovlaštenja za pristup, prikupljanje revizijskih staza, konfiguriranje vremenskih rasporeda i razdoblja provjere korisničkih ključeva putem uređaja za udaljeno programiranje. Također uvodi rješenje CLIQ Connect, gdje CLIQ Connect s Bluetooth opcijom i pametni telefon osiguravaju vašoj radnoj snazi ​​efikasan pristup.

Nagrađivani CLIQ Connect sustav povezuje korisnički programirani CLIQ ključ sa pametnim telefonom, tako da možete ažurirati prava pristupa u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu bez programskog uređaja.

To je savršeno rješenje za kontrolu pristupa za tvrtke s raseljenim radnicima, na udaljenim lokacijama ili oboje.

Softver CLIQ Web Manager radi s aplikacijom CLIQ Connect kako bi uštedio novac i radno vrijeme jer nema više troška vožnje za prikupljanje ili vraćanje fizičkih ključeva. Sve što im treba je CLIQ Connect i pametni telefon opremljen Bluetoothom za ažuriranje vlastitih prava pristupa u pokretu.

Dodatne značajke CLIQ Remote uključuju provjeru PIN-a i mrežno otvaranje.