CLIQ®, mehatronski sustav kontrole pristupa s akreditacijama u ključu

CLIQ® mehatronski sustav zaključavanja kombinira patentiranu, vrhunsku mehaničku i elektroničku zaštitu. Temelji se na programirajućim fizičkim ključevima s opcijskom Bluetooth funkcijom; širokom ponudom bežičnih elektromehaničkih brava i lokota, prilagođenih čak i najtežim klimama; snažan, jednostavan za upotrebu administrativni softver.

Sustav kontrole pristupa CLIQ® donosi kontrolu i praktičnost bez potrebe za žicama: svi CLIQ® uređaji za zaključavanje su bežični. CLIQ poboljšava sigurnost vaše lokacije i sigurnosti zgrade s fleksibilnim pristupnim pravima i jednostavnim upravljanjem ključevima - i jednostavan je za administraciju u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta.

Paleta mehaničkih cilindara i lokota kojima upravlja ključ maksimizira fizičku sigurnost i otpornost na napad. CLIQ® tehnologija koristi šifrirane enkripritrane slojeve zaštite za vrhunsku elektroničku sigurnost.

Otkrijte prednosti CLIQ® sustava kontrole pristupa

Povećajte sigurnost uz fleksibilan pristup

Bežične brave mogu se individualno programirati s vremenski ograničenim pristupom, pomoću programskih uređaja ili ključeva. Trajna ili privremena prava za podizvođače dodjeljuju se brzo i jednostavno. Fleksibilno upravljanje poboljšava se revizijskim tragovima i automatiziranim izvještavanjem.

>> Saznajte više 

Nosite jedan ključ da bi otvorili sve

Upotreba različitog ključa za svaku bravu je prošlost. Jedan programirajući CLIQ ključ otvara ne samo više bežičnih brava na vratima, već i ormare, krovove, ulazna vrata, trezore, prozore i drugo. Kada je svaka pristupna točka osigurana CLIQ-om bezbrižnost je osigurana.

>> Saznajte više 

Pogledajte tko je otišao kamo i kada

Tragovi trenutačne revizije na zahtjev pokazuju vam gdje su se osoblje, podizvođači ili posjetitelji nalazili u sklopu vašeg poslovnog prostora. Sustav kontrole pristupa CLIQ sadrži više intuitivnih mogućnosti administracije, uključujući softver za računalo, web menadžer i mobilne aplikacije prilagođene korisnicima.

>> Saznajte više 

Umanjite rizike povezane s izgubljenim / ukradenim ključevima

CLIQ ključevi su baterijski uređaji i mogu se programirati s fleksibilnim pristupnim pravima i rasporedima. Svaki izgubljeni ključ lako je opozvati elektroničkim putem, štedeći vaše vrijeme i novac na mjenjanje brave. Opcionalna redovita provjera ključeva dodaje još jedan sloj kontrole pristupa.

>> Saznajte više 

Postanite isplativi i vremenski učinkoviti

CLIQ štedi novac za vaše poslovanje. Za instaliranje CLIQ cilindra za zaključavanje nije potreban nikakav kabel. Standardna baterija unutar svakog programabilnog CLIQ tipka ima uobičajeni vijek trajanja od 30 000 ciklusa (ili 3 godine). Zamjena baterija je brza i jednostavna - bez potrebnih alata. 

>> Saznajte više 

Zaštitite svoje prostore provjerenom tehnologijom

CLIQ sustav kontrole pristupa pogodan je za sve vrste imovine i tipove poduzeća. To je pouzdano rješenje koje široko prihvaćaju sve industrije. Financijske tvrtke; muzeji i galerije; javne zgrade, sveučilišta i zdravstvene ustanove vjeruju CLIQ-u.

>> Saznajte više 

Vrijeme je za razgovor!

Povežite se sa našim ekspertima koji će vam pomoći:

  • Povećati razinu sigurnosti i poboljšati tijek rada
  • Smanjiti kapitalne izdatke i operativne troškove
  • Otkriti nove mogućnosti povrata ulaganja

Poveži me sa stručnjakom