Aperio® L100 elektronska brava

Pratite i filtrirajte pristup sigurnosnim vratima pomoću kompleta sigurnosne brave i integriranog RFID čitača. Dodajte višestruku sigurnost vašim vratima bez mehaničkih ključeva

L100 elektronska brava s opcionalnom PIN kod funkcionalnosti potpuno je bežično sigurnosno rješenje koje koristi Aperio tehnologiju. Omogućuje optimalnu fizičku zaštitu, odašilje informacije o statusu brave na vaš sustav kontrole pristupa i omogućuje višestruku autentifikaciju za vrata na kojima je to potrebno.

Optimalnom zaštitom od provale i otpornosti na ekstremne temperature (do -45° C) L100 brava može se postaviti i na vanjska vrata s višim sigurnosnim zahtjevima. Aperio L100 zadovoljava EN 179, EN 1125 i EN 12209 standarde i ima oznaku CE. Također ima IP55 oznaku za ingress zaštitu. 

Ova inovativna, baterijski napajana bežična brava omogućuje jednostavan način nadogradnje postojećeg sustav kontrole pristupa na vrata sa višim razinama sigurnosti - i to potpuno bežično. Korisnici mogu nastaviti koristiti svoje postojeće pristupne akreditacije na vratima sa L100 bravom.

Ovisno o specifičnoj integraciji, L100 podržava Duress Code funkciju za dodatnu sigurnost, u slučaju da je dostupna u vašem integriranom sustavu. S omogućenom Duress Code funkcijom, aktivira se tihi alarm u centru sigurnosti ukoliko korisnik akreditacije unese kôd za slučaj opasnosti umjesto njegovog/njezinog PIN kôda.

S Aperio L100 bravom na sigurnosnim vratima, ugrađeni senzori omogućuju trenutne informacije o statusu otvorenosti/zatvorenosti i otključanosti/zaključanosti vrata.

Aperio L100 brava nudi nekoliko pametnih opcija za akreditaciju koja omogućuje pristup u hitnim slučajevima pada komunikacije sustava kontrole. Do 1000 nedavno korištenih (ispravnih) akreditacije se mogu pohraniti automatski do 30 dana, tako da se vrata mogu otvoriti bez intervencije administratora sigurnosti. Sustav također može učitavati, mijenjati i brisati akreditacije u istu svrhu, koristeći vremenska ograničenja i trajne preinake.

Može raditi s online sustavima ili kao offline brava. O tome se odlučuje prilikom definiranja proizvoda. Ako se odlučite za mrežnu opciju, komunikacija se odvija preko Huba, kojim možete preko interneta upravljati pravima pristupa. Dodatne prednosti Aperio mrežnog upravljanja su trenutna kontrola vrata i mogućnost evidencije korištenja vrata. 

Aperio L100 kompatibilan je s mnogo RFID tehnologija, uključujući iClaSS®/ISO14443B, iCLASS® SE, Seos®, MIFARE® Classic, Plus EV1, DESFire EV1, SE i Legic® - sve u vodećim profilima vrata: Euro, Scandinavian, Finnish i Swiss.

Za sve opcije proizvoda i detaljne tehničke informacije, pogledajte katalog proizvoda. 

Stupite u kontakt s Aperio stručnjakom