Aperio® H100 elektronska kvaka

Prilagodljiva, sigurna i elegantna - nagrađivana kvaka Aperio® H100 stavlja snagu i fleksibilnost bežične kontrole pristupa u malu, baterijski napajanu kvaku s integriranim RFID čitačem

Uz jednostavnu ugradnju na skoro sve postojeće tipove vrata, uz razrađenu RFID podršku, Aperio H100 elektronska kvaka je isplativo, elegantno rješenje povećanja sigurnosti ureda, skladišta, arhiva, soba za sastanke i ostalih iznimno prometnih soba. To je najjednostavniji način za dodati elektronsku kontrolu pristupa na postojeću mehaničku bravu bez bušenja. Nema potrebe za mijenjanjem postojećeg mehaničkog cilindra. 

Zahvaljujući diskretnom i suvremenom dizajnu, H100 kvaka može se uklopiti u bilo koje moderno uredsko okruženje, što potvrđuje činjenica da je H100 dobitnik nagrade Detektor International's Innovative Achievement, kao i Intersec's Access Control Product of the Year.

Aperio H100 kvaka kreirana je za maksimalnu fleksibilnost i odgovara skoro svakom formatu unutarnjih vrata. Aperio H100 kompatibilna je s većinom europskih (DIN), skandinavskih i finskih tipova brava, drvenih, tubularnih i staklenih okvira.

Aperio H100 elektronska kvaka dolazi u verziji za lijevu i desnu ruku između 35 i 80mm debljine, s opcionalnom U-kvakom i USB adapterom. Certificirana je za protupožarna vrata (EN-1634-1:2008 i EN-1363-1:1999). Vanjska kvaka rotira se slobodno, dok je unutarnja kvaka aktivna.   Baterije se jednostavne mjenjaju u nekoliko sekundi pomoću samo jednog vijka. Ugrađeno LED svjetlo omogućuje trenutnu vizualizaciju statusa brave.

Aperio H100 kvaka nudi nekoliko pametnih opcija za akreditaciju za omogućiti pristup u hitnim slučajevima pada komunikacije sustava kontrole za pristup. Do 1000 nedavno korištenih (ispravnih) akreditacija se može pohraniti automatski do 30 dana, tako da se vrata mogu otvoriti bez intervencije administratora sigurnosti. Sustav također može učitavati, mijenjati i brisati akreditacije u istu svrhu, koristeći vremenska ograničenja i trajne preinake.

Može raditi sa online sustavima ili kao offline kvaka. O tome se odlučuje prilikom inicializacije proizvoda. Ako se odlučite za online opciju, komunikacija se odvija preko Huba, kojim možete preko interneta upravljati pravima pristupa. Dodatne prednosti Aperio Online upravljanja su trenutna kontrola vrata i mogućnost evidencije korištenja vrata. 

Aperio H100 kompatibilan je s mnogo RFID tehnologija, uključujući iClaSS®/ISO14443B, iCLASS® SE, Seos®, MIFARE® Classic, Plus EV1, DESFire EV1, SE i Legic® - sve u vodećim profilima vrata: Euro, Scandinavian, Finnish i Swiss.

Za sve opcije proizvoda i detaljne tehničke informacije, pogledajte katalog proizvoda.

Stupite u kontakt s Aperio stručnjakom