Aperio® E100 Štit

Osigurajte unutarnja vrata bez kablova pomoću certificiranih DIN/EN štitova. Aperio štitovi imaju integrirane RFID čitače. Dostupne su verzije sa i bez tipkovnice, kao i sa i bez funkcije privatnosti

E100 štit je popularan izbor za srednje do jako prometna unutarnja vrata. Aperio E100 štitovi omogućuju kombinaciju slobodnog izlaza iz unutrašnjosti prostorije uz automatsko zaključavanje po zatvaranju vrata izvana. Ugrađeno LED svjetlo ostvaruje trenutnu vizualizaciju statusa brave. 

Ručka vanjskog štita slobodno se rotira, dok je unutarnja u aktivnom stanju. RFID i radio elektronika ugrađeni su u vanjsku kvaku. Elektronika bitna za sigurnost nalazi se na unutarnjoj kvaki. Komunikacija između štita i Huba, i nadalje do elektronskog sustava pristupa, radi na RS485 busu ili TCP/IP mreži.

Aperio štit nudi nekoliko pametnih opcija za akreditaciju koje omogućuju pristup u hitnim slučajevima pada komunikacije sustava kontrole. Do 1000 nedavno korištenih (ispravnih) akreditacija pohranjuje se automatski do 30 dana, tako da se vrata mogu otvoriti bez intervencije sigurnosnog administratora. Sustav također može učitavati, mijenjati i brisati akreditacije u istu svrhu, koristeći vremenska ograničenja i trajne preinake.

Može raditi s online sustavima ili kao offline štitovi. O tome se odlučuje prilikom definiranja proizvoda. Ako se odlučite za online verziju, komunikacija se odvija preko Huba, pomoću kojega možete pravima pristupa upravljate putem interneta. Dodatne prednosti Aperio online upravljanja su trenutna kontrola vrata i mogućnost evidencije korištenja vrata.

Aperio E100 premium štit podržava regulativu za raznovrsne zgrade, uključujući škole, stadione i javne ustanove, gdje proizvodi moraju biti certificirani prema DIN i EN standardima (DIN 18273; EN 179, 1906). Može se koristiti sa svim europskim (DIN) mehaničkim bravama, u drvenim, čeličnim i vratima tubularnog okvira, a kompatibilna je sa svim vodećim RFID tehnologijama. Ingress zaštita certificirana je pod IP54. 

Aperio štit s PIN tipkovnicom dodaje mogućnost višestruke autentifikacije Aperio E100 štitova. S Aperio štitom s PIN tipkovnicom, administratori mogu postaviti 3 razine autentifikacije: samo PIN, samo RFID i PIN+RFID.
Aperio štit s PIN tipkovnicom također može podržavati Duress Code funkciju za dodatnu sigurnost, u slučaju da je dostupna za vašu integraciju sustava. S omogućenom Duress Code funkcijom, aktivira se tihi alarm u centru sigurnosti ukoliko korisnik akreditacije unese kôd za slučaj opasnosti umjesto njegovog/njezinog PIN kôda.   

Uz to što su brze i jednostavne za ugradnju, Aperio štitovi vrata su energetski učinkovita - koriste standardne baterije umjesto standardnog stalnog napajanja potrebnog za žična vrata.

Aperio štit kompatibilan je s velikim brojem RFID tehnologija, uključujući iClaSS®/ISO14443B, iCLASS® SE, Seos®, MIFARE® Classic, Plus EV1, DESFire EV1, SE i Legic® - sve u vodećim profilima vrata: Euro, Scandinavian, Finnish i Swiss.

Za sve opcije proizvoda i detaljne tehničke informacije, pogledajte katalog proizvoda. 

Stupite u kontakt s Aperio stručnjakom