Aperio® C100 cilindar

Dodajte bežičnu kontrolu pristupa unutrašnjih vrata s Aperio C100 cilindrom s integriranim RFID čitačem. C100 može se instalirati unutar 2 minute, bez bušenja i provlačenja kablova

Aperio C100 je bežični uređaj za zaključavanje koji podržava gotovo sve tipove unutarnjih vrata - od ureda i soba za sastanke do učionica i spavaćih soba.

C100 cilindar pristaje na sve mehaničke brave, uključujući one na staklenim vratima. Dolazi u verziji s jednom i dvije kvake DIN, Scandinavian i Swiss tip cilindra s metalnim pokrovom brave. Također je dostupna VdS certificirana premium verzija.

Integrirani RFID čitač i radio nalaze se na vanjskoj kvaki s elektronikom osiguranom u unutrašnjosti jezgre cilindra. Komunikacija s elektroničkim sustavom kontrole pristupa odvija se pomoću podržanog Aperio komunikacijskog Hub-a. LED svjetla omogućuju trenutnu vizualizaciju statusa.

Online cilindar omogućuje nekoliko pametnih opcija za upravljanje akreditacijama, uključujući opcije za pristup u hitnim slučajevima prestanka komunikacije sa sustavom kontrole pristupa. Do 1000 nedavno korištenih (ispravnih) akreditacija automatski se pohranjuje i do 30 dana, kako bi se vrata mogla otvoriti bez intervencije administratora. Sustav kontrole pristupa također može učitati, promijeniti i obrisati akreditacije koristeći vremensko ograničenje i trajnu promjenu.

C100 cilindar može raditi sa online sustavima i offline bravama. O tome se odlučuje prilikom defininranja proizvoda za sistem. Ako se odlučite za mrežnu opciju, komunikacija se odvija preko Huba, kojim možete preko interneta upravljati pravima pristupa. Dodatne prednosti Aperio mrežnog upravljanja su trenutna kontrola vrata i mogućnost evidencije korištenja vrata. 

Uz to što su brzi i jednostavni za ugradnju, Aperio cilindri su energetski učinkoviti - koriste standardne baterije umjesto standardnog stalnog napajanja potrebnog za žična vrata.

Kao i svi Aperio bežični uređaji za kontrolu pristupa, Aperio C100 cilindar dizajniran je za jednostavnu integraciju sa sustavima kontrole pristupa više od 100 proizvođača. 

Aperio C100 kompatibilan je s nekoliko RFID tehnologija, uključujući iClaSS®/ISO14443B, iCLASS® SE, Seos®, MIFARE® Classic, Plus EV1, DESFire EV1, SE i Legic® - sve u vodećim profilima vrata: Euro, Scandinavian, Finnish i Swiss.

Za sve opcije proizvoda i detaljne tehničke informacije, pogledajte katalog proizvoda.

Stupite u kontakt s Aperio stručnjakom