Aperio® bežićna kontrola pristupa

Naša mreža pouzdanih međunarodnih OEM-ova pomoći će vam dodati sustav kontrole pristupa na skoro svaka vrata koristeći Aperio bežičnu tehnologiju zaključavanja.Naši Aperio OEM partneri igraju uključnu ulogu u dostavljanju ovih bežičnih rješenja za kontrolu pristupa.

Uz veliki asortiman sigurnih i certificiranih bežičnih brava za mnoge primjene, Aperio je pravo rješenje za organizacije koje žele nadograditi kontrolu pristupa bežičnim tehnologijama.

Tvrtke u nastavku već su integrirale Aperio u svoje sustave kontrole pristupa i upravljanja zgradama:

Axis Entry Manager integracija

Axis Communications najpoznatiji su po video nadzoru, no također se bave kontrolom pristupa. Njihov AXIS Entry Manager je software razvijen specifično za upravljanje kontrolom pristupa za poslove male i srednje veličine. Dolazi pre-instalirano na AXIS 1001 Network kontrolerima.

Pročitajte više o Axis Entry Manageru

Synergis™

Genetec je vodeća tvrtka za unificirana IP sigurnosna rješenja. Njihov Security Center Synergis™ IP sustav kontrole pristupa (ACS) podiže sigurnost vaše tvrtke na drugu razinu i povećava vašu spremnost na reakciju u slučaju incidenata i prijetnji, koristeći već postojeću infrastrukturu mrežne opreme.

Pročitajte više o Genetec Synergisu

Siport & Sipass

Siemens je globalno poznata tvrtka s fokusom na električne instalacije, automatizaciju i digitalizaciju. Siemens ovim izazovima pristupa koristeći SIPORT: razrađeni, iznimno prilagodljivi sustav kontrole pristupa za sustave u kojima je nužna visoka razina zaštite. SiPass integrated je snažni i fleksbilini sustav kontrole pristupa koji vam omogućuje upravljanje pristupom baš svugdje.

Pročitajte više o Siemens Siportu & Sipassu

CEM sistemi/Software house/Kantech

Tyco Security Products i njihov portfolio u video zaštiti, kontroli pristupa, lokacijskoj zaštiti i protuprovalnoj zaštiti čine Tyco Security Products kompetitivnu prednost kada se radi o integraciji sustava. CEM sustavi su vodeći svjetski davatelj usluge kontrole pristupa i sustava upravljanja sigurnosti. Software House tehnologija ugrađena je u više od 5500 sustava diljem svijeta, pokrivajući tako sva vertikalna tržišta.

Pročitajte više o Tyco CEM sustavima, Software Houseu i Kantechu