Aperio - bežične brave koje se mogu ugraditi na nove i postojeće sustave kontrole pristupa

Nadogradite bilo koji pristupni sustav bežično - ili ugradite bežične brave u potpuno novi sustav

Aperio bežične brave najjednostavniji su način za proširiti raspon mogućnosti vašeg sustava kontrole pristupa ili zamijeniti vaše mehaničke brave inteligentnim sustavom kontrole pristupa. Budući da su brave bežične i koriste baterijsko napajanje, Aperio uređaji su brzi i isplativi za ugradnju, štedeći novce za upravljanje i održavanje.

Aperio asortiman proizvoda uključuje cilindre na baterijsko napajanje, štitove vrata i brave za sigurnosna vrata. Nagrađivana Aperio brava stavlja funkcionalnost kontrole pristupa u elegantno dizajniranu kvaku. 

Budući da je Aperio građen na otvorenoj arhitekturi, jednostavnom integracijom omogućuje se kontrola nad svim postavljenim vratima i Aperio uređajima s baterijskim napajanjem s istim sučeljem za kontrolu pristupa.

Aperio koristi bežične uređaje diljem svijeta te pruža kompletnu zaštitu za vanjska i unutarnja vrata - od protupožarnih vrata do prostorija za sastanke, laboratorije i urede - kao i za sve ljude iza tih vrata.

Otkrijte prednosti korištenja Aperio tehnologije za kontrolu pristupa

Jednostavna i povoljna kontrola pristupa većem broju vrata

Aperio je građen na otvorenoj platformi za brzu i povoljnu integraciju u postojeće sustave kontrole pristupa i sustava upravljanja sigurnosti, ali i za potpuno nove sustave. Aperio vam omogućuje upravljanje rasporedom pristupa za korisnike te pregled povijesti, čime se upravljanje sigurnosti dovodi na višu razinu.

>> Saznajte više

Pristup vratima bez ključa kojim štedite i vrijeme i novac

Život je puno jednostavniji kada zamijenite mehaničke ključeve pomoću RFID kartica. Svaku RFID karticu jednostavnije je elektronički poništiti tako da ne gubite vrijeme  i novac na promjenu brave. Aperio funkcionira sa svim nisko i visoko frekventnim RFID tehnologijama, uključujući već instalirane. 

>> Saznajte više

Veliki asortiman baterijski napajanih uređaja jednostavnih za ugradnju

Aperio uređaji su prilagodljivi i pouzdani. Brzo i bežično se ugrađuju na vrata, bez velikih preinaka na vratima. Vaši Aperio cilindri na baterijsko napajanje, štitovi vrata i ostali uređaji koriste do 75% manje energije od usporedivih žičnih brava. Održavanje je također jednostavnije.

>> Saznajte više

Odabralo više od stotinu globalnih pružatelja usluge kontrole pristupa

Preko stotinu svjetskih proizvođača koristi Aperio kako bi nadogradili svoj sustav pomoću bežičnih uređaja za kontrolu pristupa. Aperio se jednostavno integrira u postojeće žične sustave kontrole pristupa; upravljanje sigurnosti u zgradama; HR i sustave evidencije radnog vremena; i više

>> Saznajte više

Rješenje se prilagođava vašim specifikacijama kontrole pristupa

Organizacije u skoro svakom sektoru prepoznaju Aperio bežičnu kontrolu po njenoj fleksibilnosti, učinkovitosti i povoljnosti. Aperio sigurnosna rješenja prilagođavaju se vašim potrebama. Pročitajte naše studije slučaja u industriji - dostupno za besplatno preuzimanje. 

>> Saznajte više

Vrijeme je za razgovor!

Spojite se s našim stručnjacima kako biste:

  • povećali razinu sigurnosti i poboljšali tijek rada
  • smanjili kapitalne izdatke i operativne troškove
  • otkrili nove prilike za povrat troškova

 

Kontaktirajte nas