Kontrola pristupa

Kontrola pristupa je sigurno upravljanje ljudima dok se kreću kroz zgradu ili mjesto na kojem se nalaze. Sustav kontrole pristupa osigurava da samo pravi ljudi u pravo vrijeme mogu ući u odobrena područja.

Za razliku od standardnih mehaničkih ključeva, kontrola pristupa je fleksibilna i dinamična. Omogućuje osoblju autorizaciju ili opoziv dozvole za ulaz korisnika kad god im zatreba - poput automatiziranih semafora kojima sami upravljate.

Rješenja za kontrolu pristupa mogu uključivati ​​elektroničke brave za vanjsku i unutrašnju upotrebu, kao što su dizala i parkirališta ili bežične elektroničke brave koje možete instalirati na kabinete ili ormare. Stalni i privremeni zaposlenici i posjetitelji mogu otvoriti vrata i druge brave pametnom pristupnom karticom, programabilnim elektroničkim ključem, PIN kodom ili mobilnom aplikacijom - ili svim navedenim.

Svaka organizacija u kojoj se nalaze područja ograničenog kretanja, posjeduje imovinu koja ne bi trebala biti dostupna svima ili koja treba stalnu reviziju tko se gdje i kada kreće, imati će korist od instaliranja sustava kontrole pristupa.

Koji bežični pristupni sustav najbolje odgovara vašem radnom mjestu? Čitajte dalje kako biste saznali više o kontroli pristupa i našim jednostavnim ali snažnim rješenjima.